Engelse les geven

Inschrijfbutton
Engels kunnen spreken is, net als in vele andere landen, steeds belangrijker in Thailand. Wanneer een Thai Engels kan spreken vergroot dit zijn of haar kans op een baan aanzienlijk, maar toch is het niveau Engels van de meeste Thai vrij laag. Door Engelse les te geven kun jij ze helpen meer vertrouwd te raken met de Engelse taal.
     

Werkzaamheden

Jouw werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden en geven van Engelse les op een basisschool of middelbare school. Mocht je een voorkeur voor soort school hebben geef dit dan aan ons door. Soms zul je lesgeven samen met een Thaise, Engelssprekende leraar, soms zul je zelf een les voorbereiden en geven. Dit gebeurt in overleg met de leraren ter plaatse.
     

Ervaring

Er is geen ervaring vereist voor onze onderwijsprojecten. Uiteraard dien je wel over een goed niveau van Engels te beschikken. De minimale leeftijd voor deelname aan een onderwijsproject is 18 jaar.

Wat wordt van jou verwacht?

Vrijwillig betekent niet vrijblijvend. Wanneer je je hebt ingeschreven en in een project bent geplaatst verwachten we je medewerking en 100% inzet. Verder dien je flexibel ingesteld te zijn. De omstandigheden zijn anders dan in Nederland, je moet je daarom makkelijk aan kunnen passen aan de lokale situatie en cultuur.

De minimale periode van deelname aan onze onderwijsprojecten bedraagt 3-4 weken.

Locatie en vrijetijd

World Experience werkt samen met verschillende scholen in Thailand. De scholen bevinden zich in Noord en Centraal Thailand. Indien je een voorkeur hebt geef dit dan aan ons door. Wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden.

Doorgaans werk je 5 dagen per week, van maandag t/m vrijdag. In de weekenden ben je vrij en heb je tijd om de omgeving te verkennen. Eventueel kun je tijd doorbrengen met andere vrijwilligers of je gastgezin (indien van toepassing).

Accommodatie en maaltijden

Accommodatie wordt voor je geregeld. Het soort accommodatie is afhankelijk van de school waar je geplaatst wordt. Dit kan een vrijwilligershuis zijn, een guesthouse of gastgezin. Soms wordt een kamer gedeeld met een andere vrijwilliger, soms heb je een  eigen kamer. De meeste accommodaties zijn vrij basic.

Drie maaltijden per dag zijn inbegrepen. Voor snacks en drinken moet je zelf zorgen. Indien je vegetariër bent of allergisch bent voor bepaald eten geef dit dan aan ons door, dan proberen we daar rekening mee te houden.

Programmakosten

Kosten

€ 395 (4 weken)

€ 495 (8 weken)

€ 595 (langer dan 8 weken)

 50 reserveringskosten zijn inbegrepen in de prijs. De reserveringskosten dienen direct na inschrijving te worden voldaan. De overige kosten worden voldaan na plaatsing in het project.

Inbegrepen

 • Plaatsing in een vrijwilligersproject
 • Accommodatie
 • Maaltijden (drie maaltijden per dag)
 • Transfer van en naar dichtstbijzijnde vliegveld of busstation bij aankomst en vertrek
 • Informatiehandboek
 • Persoonlijke begeleider voor hulp en advies voor vertrek
 • Certificaat van deelname na terugkomst op aanvraag

Niet inbegrepen

 • Vluchten
 • Reisverzekering
 • Eventuele visumkosten
 • Eventuele vaccinaties
 • Persoonlijke uitgaven zoals excursies, lokaal transport, extra snacks en drankjes etc.

Meer weten over dit project?

Lees de ervaringen van andere vrijwilligers of neem contact met ons op.

Inschrijven voor dit vrijwilligersproject? Vul dan ons inschrijfformulier in.